Terug naar alle opleidingen

Leerloopbaanpad Timmeren

Looptijd: 6 maanden

Stap voor stap aan je carrière timmeren? Dat kan!

Wil je in de bouw als timmerman (m/v) aan de slag, maar past een fulltime opleiding niet helemaal in je persoonlijke situatie? Geen probleem! Begin gewoon met modules. Dan bouw je stap voor stap aan je kwaliteiten en stroom je straks probleemloos in.

Inschrijven voor deze opleiding

Over de opleiding

Ben je 23 jaar of ouder en wil je omscholen, zij-instromen en een mooi vak leren, dan is dit de perfecte oplossing. Ook als je een uitkering hebt of statushouder bent, is de ideale manier om stap voor stap aan je kwaliteiten te timmeren.

Bij het Leerloopbaanpad Timmeren volg je zorgvuldig samengestelde modules. Eerst kijken we wat je al kunt, dat kan van invloed zijn op het tempo van de modules. Aan het eind van iedere module ontvang je een branchecertificaat. Hiermee kun je aan de slag als timmerkracht of verder leren.

Eerst theorie en dan snel aan de bak

Natuurlijk heb je voor de praktijk wat theorie nodig. Daar beginnen we ook direct mee en kun je al na drie maanden aan de slag. Wij zorgen daarna voor een plek bij een goed bouwbedrijf, waar je vijf dagen per week gaat werken en leren.

Heb de theorie dan nog niet volledig afgerond? Dan ga je een dag per week naar school en werk je vier dagen.

Wat heb je nodig?

  • Diploma vmbo: basis- of kader en theoretische leerweg
  • Overgangsbewijs Havo of vwo van leerjaar 3 naar 4
  • Diploma MBO minimaal niveau 1

Inschrijven voor Leerloopbaanpad Timmeren

  • DD slash MM slash JJJJ